Bilar i lager 86

Om Upplands Motor

Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt, ser vi till att deras vardag fungerar.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap. Vi erbjuder service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar med ett brett utbud som innefattar både personbil, transportbil och lastbil. Våra dedikerade Mercedes-Benz-anläggningar ligger i Kista, Danderyd, Länna och Södertälje.

Riktigt bra service – för dig och din bil

Upplands Motor etablerades 1964 och riktigt bra service har varit vår ledstjärna från dag ett. En röd tråd som påminner oss om vägen till nöjda kunder. Genom vår värdegrund och våra värderingar - enkelt, omtänksamt och engagerat, vill vi tillsammans skapa en mer hållbar väg framåt.

Med ett öra mot samtiden och ett öga mot framtiden jobbar vi för att förenkla för våra kunder. Vi servar, lagar, lyssnar, ger råd, levererar och inspirerar. Vi digitaliserar och effektiviserar. Tillsammans banar vi ny väg och blir en del av att forma framtiden.

Lär känna Upplands Motor

 • För en mer hållbar väg framåt

  Resor, transporter, leveranser. Bilen spelar en viktig roll i allas våra liv. Som stor aktör i bilbranschen har Upplands Motor ett ansvar. Genom vårt agerande kan vi vara kraften i en god spiral som fortsätter långt utanför våra anläggningar.

 • NCC väljer klimatsmarta eVito

  När Ingemar Larsson på NCC i Stockholm, skulle köpa in en ny servicebil hade han ett tydligt krav. Det skulle vara en transportbil med bra komfort och en elbil.

 • Hur bränslesnål är din nuvarande lastbil jämfört med en Mercedes-Benz?

  Nu är det dags att dra igång åttonde året av Mercedes-Benz Fuel Duel. Det är en prövkörning där svenska åkerier får chansen att testa sin nuvarande lastbil mot en Mercedes-Benz Actros av senaste generationen i två veckor.

 • Mercedes Benz Road Stories: Bergholms i Stockholm

  På Bergholms Transport i Stockholm är det Mercedes-Benz som gäller för både last och transport. Dessutom är alla bilarna uppkopplade.

 • Vi finns här för dig och din bil

  Volvo Cars Sverige förvärvar Upplands Motor. Fram tills att affären godkänts av konkurrensmyndigheten fortgår vår verksamhet för alla varumärken precis som vanligt.

Våra anläggningar

 • Danderyd

  Ryttarvägen 4, Danderyd

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

  Vi säljer

 • Länna

  Svarvarvägen 6B och 6C, Skogås

  Vi säljer & servar

 • Södertälje

  Sydhamnsvägen 58, Södertälje

  Vi säljer & servar